Het lichaam gaat stuk

Het lichaam gaat stuk

Elke dag 1 uur sporten. Het maakt meer kapot dan je lief is. Zoals je in het overzicht kunt zien lukt het aardig met het uurtje sporten per dag. Maar niets is minder waar.

Na 3 keer te hebben hardgelopen waarvan 1x 16 kilometer is het me niet nog een keer gelukt om minimaal 10 kilometer te lopen. Op de 10 ging ik weer een rond rennen door het Rembrandtpark en zo door naar het Vondelpark. Maar net iets over de helft wijgerde mijn linker been. Lopen ging nog net, maar mijn spieren zaten helemaal vast. Vervolgens rustig en mank naar huis gelopen.

Gelukkig zijn er ook nog andere spieren om de vernieling in te helpen, dus op naar de armspieren. Na 62 pushups (dit doe ik echt nooit) val ik half dood neer op de grond. Mijn bovenarmen tintelen en mijn armen trillen. Dit zal morgen wel over zijn. Ik word wakker, probeer me om te draaien, maar zonder succes. Mijn armen kunnen helemaal niets meer. Op.

Zwemmen, hardlopen, opdrukken, klimmen en motorrijden. Wat kunnen we nog meer verzinnen om kapot te maken? Owja, we hebhen nog niet gefietst. Dus hups, naar Haarlem en fieten als een malle! Na veel mooie natuur en met een bezweete reet kom ik aan. Er wordt wijselijk geadviseerd om een andere broek aan te trekken.

Nu ook mijn bovenbeenspieren kapot zijn heb ik alleen mijn buik en billen spieren nog over. Gelukkig heb ik die vandaag met Lisanne gesloopt en weet ik geen spieren meer te vinden die het nog doen. Misschien zijn mijn hardloopspieren morgen weer goed, wie weet.

Dit weekend LowLands, hebben jullie nog leuke tips om daar als sport uit te voeren? Bijvoorbeeld LowLands ochtendgymnastiek