Finish

Finish

Hierboven zie je een foto van het Rembrandtpark. Gemaakt tijdens een rondje hardlopen van 11 km . Deze maand heb ik veel mooie plaatjes kunnen schieten, veel natuur gezien en veel mensen. Op één of andere manier is sporten sociaal aantrekkelijk en vinden veel mensen het leuk om een dagje mee te doen. Dit maakt de maand erg draagbaar.

Ook ga je zelf op zoek naar leuke sportalternatieven zoals tafeltennis, kitesurfen en schieten met flinke guns (we zijn speciaal gevraagd om onze gemaakte foto’s niet online te zetten).

Op aanraden van Alexander heb ik ook een dagje valsgespeeld. Het was wel sporten, maar dan rittersporten. Weet je trouwens dat het woord sport in Rittersport staat voor het formaat van de chocola. Deze past namelijk precies in de zak van een sportjack (uit het jaar 1932).

Kaart van RunKeeper

Om deze maand even goed af te sluiten heb ik net zo veel pauzes genomen tijdens het rennen zodat ik gemiddeld 13 km per uur heb gelopen. Lucas heeft namenlijk 10 km in 45 minuten gelopen en natuurlijk wil ik hem graag verslaan.

Kaart van RunKeeper

Komende maand dus nog een paar keer oefenen en dan 10 km in 44 minuten zonder pauzes!


Hier nog het complete sportoverzicht van afgelopen maand. Ondertussen begin ik alvast met de nieuwe maand. Wat zou het zijn?